Seminaras “Dirbtinis intelektas: nuo pyrago receptų iki didžiųjų duomenų analizės”

2024 m. rugsėjo 24 d. (antradienį) nuo 14 val. kviečiame į įdomią 90 minučių trukmės internetinę sesiją, kurios metu keliausime per dirbtinio intelekto pasaulį – nuo paprastų pritaikymų iki sudėtingos duomenų analizės.

Registracija čia (nuoroda į renginį susigeneruos po registracijos ir atskirai siunčiama nebus)

Temų apžvalga:

  1. Tai kas tas dirbtinis intelektas (DI)? DI demistifikavimas, dažnų klaidingų įsitikinimų aptarimas.
  2. DI modeliai veikime. Praktinės populiarių DI modelių, įskaitant ChatGPT, Claude ir Gemini, demonstracijos. Praktinis pritaikymas duomenų analizei, dokumentų apdorojimui ir turinio generavimui.
  3. DI potencialo maksimizavimas. Patarimai, kaip gauti geriausius rezultatus iš DI modelių, įskaitant pagrindinius užklausų inžinerijos principus ir etinių aspektų supratimą.
  4. Prieinamumas ir kainos. DI paslaugų kainų modelių palyginimas, nemokamos alternatyvos ir ištekliai tolesniam mokymuisi.

Šis seminaras skirtas pradedantiesiems ir kiek pažengusiems vartotojams. Tyrinėkite, kaip DI keičia mūsų darbo ir mokymosi būdus, ir atraskite, kaip panaudoti jo galią savo asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

 

Mokymų lektorius – dirbtinio intelekto technologijų eksperimentatorius / praktikas, VDU PMDF Komunikacijos katedros ir Informatikos fakulteto dėstytojas Kristijonas Jakubsonas. Dirbtinio intelekto projektų entuziastas, nuolat besidomintis naujausiomis AI technologijomis ir jų taikymu įvairiose srityse – nuo programavimo iki kasdienių problemų sprendimo.